Actualitate Internă

Diplomatul Mihai Gribincea dă glas Bunei Vestiri: ”Nu a mai rămas mult până la Reunirea Basarabiei cu România! Adevărul istoric și valorile naționale se afirmă și în Basarabia noastră”

Diplomatul Mihai Gribincea dă glas Bunei Vestiri: ”Nu a mai rămas mult până la Reunirea Basarabiei cu România! Adevărul istoric și valorile naționale se afirmă și în Basarabia noastră”

Fost ambasador al R.Moldova la București, diplomat de carieră, istoric și autor de studii esențiale, Mihai Gribincea susține, pe Facebook, că nu a mai rămas deloc mult până la ReUnirea legitimă a Basarabiei cu România, comentând astfel decretul de promulgare al legii privind Limba Română. 

”În pofida la toți dodonii, șoriștii, lucinskiștii și alți mancurți din R.Moldova, în pofida politicilor de rusificare și dezinformare rusești, adevărul istoric și valorile naționale se afirma și în Basarabia noastră ‹furată și trădată mereu›. 

Până la Reunirea cu Țara nu a mai rămas mult”, scrie Mihai Gribincea.

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.