Podul Minciunilor

Agent FSB-ist și coordonator al Sputnik.md, Iurie Roșca solicită Rusiei să folosească arme nucleare asupra populației civile din Ucraina. Acest lumpen, care ar fi trebuit să zacă, de peste 20 de ani, într-o pușcărie românească, trebuie să fie judecat la Kiev pentru incitare la genocid

Agent FSB-ist și coordonator al Sputnik.md, Iurie Roșca solicită Rusiei să folosească arme nucleare asupra populației civile din Ucraina. Acest lumpen, care ar fi trebuit să zacă, de peste 20 de ani, într-o pușcărie românească, trebuie să fie judecat la Kiev pentru incitare la genocid

Agent FSB-ist interzis pe teritoriul României și coordonator al Sputnik.md, lumpenul Iurie Roșca are o obsesie predilectă pe care o rostogolește în mai toate producțiile sale propagandistice: dacă nu va folosi arme nucleare în Ucraina, Rusia va fi învinsă curând de ”Occidentul colectiv condus de oculta mondială satanistă”. Deci ar trebui să le folosească. 

Roșca se văicărește că, fără folosirea armelor nucleare, regimul putinist se va prăbuși inevitabil, iar Putin va fi judecat pentru săvârșire de crime împotriva umanității (ceea ce, de altfel, îi dorim din toată inima)

Avertizăm că FSB-istul Roșca incită uzual la genocidarea ucrainenilor, solicitând în mod repetat uzitarea armelor nucleare împotriva populației civile. Nu doar că autoritățile din R.Moldova (în speță SIS și Procuratura) ar trebui să-l ia la întrebări, dar Iurie Roșca ar trebui să fie judecat la Kiev, alături de ceilalți propagandiști ai Kremlinului care legitimează și solicită crime în masă. De altfel, acest tomberon absolut ar fi trebuit să zacă într-o pușcărie românească încă de acum 20 de ani, știm cu toții de ce.  

Dar să revenim la filmulețele pe care FSB-istul le împroșcă zilnic. Același Roșca are nesimțirea insondabilă de a-i prezenta pe invadatorii ruși drept ”victime” – închipuiți-vă monstruozitatea –, insistând că trupele rusești ”se apără” din răsputeri, depășite numeric și tehnic de armatele ”Occidentului colectiv, ocult și globalist”. Rusia ar fi fost ”atrasă” în Ucraina, delirează Roșca, în același fel în care ar fi fost ”atrasă” și în Afganistan. E puțin spus caraghioasă această victimizare a Rusiei, stat genocidar și terorist dintotdeauna. În schimb, Roșca insistă că Occidentul ”injectează oameni”, ”îi cipează” și îi transformă, cităm întocmai, ”în chiborgi”

Ignorând faptul că tocmai războiul declanșat de Rusia amenință să provoace o criză alimentară în anumite părți ale globului, Roșca anunță că ”Occidentul colectiv” ar aduce foametea în R.Moldovă și, țineți-vă bine, îi sfătuiește pe moldoveni să se apuce de… vânătoare. Și ce să vâneze, măi băiatule, șoareci, vrăbii și dihori ca tine? 

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.