Actualitate Internă

Jurnalista Ioana Constantin: E fantastică forța cu care Maia Sandu se luptă în aceste zile pentru a scoate R.Moldova de sub jugul Rusiei! Dragi prieteni de peste Prut, indiferent unde vă aflați, este foarte important să votați DA la referendumul pentru integrarea în UE!

Jurnalista Ioana Constantin: E fantastică forța cu care Maia Sandu se luptă în aceste zile pentru a scoate R.Moldova de sub jugul Rusiei! Dragi prieteni de peste Prut, indiferent unde vă aflați, este foarte important să votați DA la referendumul pentru integrarea în UE!

Jurnalista română Ioana Constantin precizează, într-o postare publicată astăzi pe Facebook, că este remarcabil modul în care președinta Maia Sandu se luptă cu influența rusă în contextul în care Rusia a pompat și pompează sume imense pentru a destabiliza Republica Moldova și a o deturna de pe cursul ei european firesc. 

Totodată, Ioana Constantin lansează un apel către cetățenii Republicii Moldova de a merge duminică la vot și de a opta pentru integrarea europeană a celui de-al doilea stat românesc. 

"R. Moldova se luptă în aceste zile să iasă de sub jugul Federației Ruse criminale! Rusia a pus în mișcare o uriașă mașinărie de propagandă în aceste zile.  

Dragi prieteni de peste Prut, indiferent unde vă aflați, e foarte important să mergeți la vot mâine și să votați DA la referendumul pentru integrarea în UE! Și să știți că România vă așteaptă mereu acasă, mereu sub același destin european!  

Este emoționantă mobilizarea românilor de peste Prut și din diasporă pentru referendumul de duminică. Am vorbit mult în ultimele zile cu prieteni de peste Prut, cu jurnaliști și politicieni, cu oameni simpli. Și am încredere că referendumul va reuși. Este fantastică forța cu care Maia Sandu se luptă în aceste zile, cu blândețe și enorm de mult curaj.  

Rusia a pompat doar în ultima perioadă peste 100 milioane € către partidele pro-ruse pentru a crea haos, pentru a bloca acest referendum, pentru minciună, pentru a diviza, pentru a destabiliza, pentru propagandă mizerabilă, a activat frici inexistente despre UE, despre România.

Cetățenii R. Moldova sunt pregătiți să fie în UE. Destinul R. Moldova e doar european, împreună cu România. Duminică, 'DA' la referendum!", spune Ioana Constantin în postare. 

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.