Editorial

Un KGB-ist i-a cerut armistițiu unui alt KGB-ist

Un KGB-ist i-a cerut armistițiu unui alt KGB-ist

De fapt: „Să nu preacurvești, să nu ucizi, să nu furi, să nu faci nicio mărturisire mincinoasă, să nu poftești” și orice altă poruncă biblică mai poate fi se cuprind toate în porunca aceasta: „Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți”.

Patriarhul Kirill i-a cerut lui Putin un scurt armistițiu pe fronturile din Ucraina. Reamintesc faptul că pe 7 ianuarie e Crăciunul pe stil vechi. Cererea nu impresionează pe nimeni, haideți să fim serioși.   

Un KGB-ist îl roagă pe un alt KGB-ist ca în ziua Crăciunului pe stil vechi să nu se tragă. Serios? Kirill, care împreună cu toți popii ce aparțin de el (inclusiv cei de la Chișinău, în frunte cu așa-zisul mitropolit Vladimir), susține războiul genocidar al Rusiei. 

Oare Kirill a uitat sau nici măcar nu a știut vreodată că Biblia  ne  învață să  ne iubim  chiar și  dușmanii? Tu, care îți ucizi frații de credință? Tu vorbești de amnistițiu? Probabil  că  cineva  ar trebui să  îi amintească patriarhului ce spune Biblia.  Cred că din cauza vârstei a uitat. 

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.