Externe

”Pentru curajosul Arhistratigus”: militarii ruși din tranșee sunt obligați să se roage pentru Putin. Dictatorul este numit ”Arhistratigus” – comandantul suprem al armatei lui Dumnezeu! Arhanghelul Mihail are același statut

”Pentru curajosul Arhistratigus”: militarii ruși din tranșee sunt obligați să se roage pentru Putin. Dictatorul este numit ”Arhistratigus” – comandantul suprem al armatei lui Dumnezeu! Arhanghelul Mihail are același statut

Ocupanții ruși, care luptă împotriva Ucrainei și ucid civili, sunt obligați chiar în tranșee să se roage pentru dictatorul Vladimir Putin. Ei au primit chiar și rugăciuni speciale. Acest lucru este raportat de proiectul de monitorizare OSINT Bjolie. Biserica rusă l-a numit pe Putin un "arhistratig curajos".

Textul rugăciunii, care a fost înmânat ocupanților, afirmă că rușii apără Federația Rusă și pe Putin cu sângele lor vărsat pe front. 

"În cărțile de rugăciuni care au fost distribuite militarilor ruși, Putin este numit Arhistratigus - comandantul suprem al armatei lui Dumnezeu. Arhanghelul Mihail are același statut. De ce să le fie jenă? Ei sunt gata să-l asemuiască imediat cu Dumnezeu", se arată în raport.

Rugăciunea a subliniat, de asemenea, că rușii nu mor în zadar, deoarece își varsă sângele "apărând Federația Rusă", transmite glavred.info.

Anterior, pe 23 octombrie, patriarhul rus Kirill a spus că „se dorește ștergerea Rusiei de pe fața pământului”. Prin urmare, el a subliniat că toți rușii trebuie să se roage pentru dictatorul Vladimir Putin și pentru ocupanții care ucid ucraineni. Kirill a numit războiul Rusiei împotriva Ucrainei „o bătălie în care Rusia nu a intrat de bunăvoie”, a transmis unian.net.

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.