Editorial

Va fugi Dodon din R.Moldova?

Va fugi Dodon din R.Moldova?

Se pare că noul an nu are deloc semne bune pentru Igor Dodon. Și nici pentru familia lui. 

Aflat în control judiciar și cu un picior în Penitenciarul nr. 13, Dodon a cerut și a obținut permisiunea de a părăsi R.Moldova pentru câteva zile. Motivul oficial e că trebuie să meargă cu fiul său cel mic la un tratament în… România. Adică în țara pe care el o urăște cel mai mult. 

Oare așa să fie? Am vaga impresie că nu. E foarte posibil ca motivul invocat să fie doar o scuză. 

Asta și pentru că, între timp, fratele lui a fost arestat la… Moscova.  Ceea ce mă face să cred că Dodon vrea să fugă de frica lui… Putin.  Și de frica pușcăriei care îl așteaptă, mai devreme sau mai târziu, în R.Moldova. 

Dacă se va întâmpla așa, ar fi tare ciudat să vezi cum Dodon fuge de frica lui Putin tocmai prin România. 

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.