Actualitate Internă

Papagalii ”obiectivi” ai intereselor Rusiei – idioți utili și agenți de influență. Lozinca ”Toate animalele sunt egale, dar unele sunt mai egale decât altele” nu și-a pierdut din actualitate. Moștenitorii anti-americanismului sovietic

Papagalii ”obiectivi” ai intereselor Rusiei – idioți utili și agenți de influență. Lozinca ”Toate animalele sunt egale, dar unele sunt mai egale decât altele” nu și-a pierdut din actualitate. Moștenitorii anti-americanismului sovietic

Așa-zișii ”obiectivi” de care gem rețelele de socializare și așa-zișii ”experți obiectivi”, care apar, ca ciupercile după ploaie, în anumite zone de influență (din Occident, România sau aiurea) sunt de fapt idioți utili și agenți de influență ai Rusiei, cărora le pute Vestul și cred că statele vecine Rusiei nu au dreptul să se protejeze de Rusia, intrând în NATO. Remarcați că, în numele ”păcii” și ”obiectivității”, toți descreierații îi cer lui Zelensky să cedeze teritorii ale Ucrainei către Rusia, însă nu-i cer lui Putin să oprească agresiunea și să-și retragă trupele dintr-un stat independent, suveran, considerat astfel de toate tratatele internaționale și europene. 

De ce? Pentru că ei cred că Rusia e mai suverană decât toate celelalte state suverane, ceea ce demonstrează că lozinca ”Toate animalele sunt egale, dar unele sunt mai egale decât altele” nu și-a pierdut actualitatea – explică scriitorul și analistul basarabean Nicolae Negru, în cel mai recent editorial publicat pentru ZiarulNațional.md

”Ciudat, ideea că statele vecine cu Rusia nu au dreptul să se protejeze de Rusia, intrând în NATO, o împărtășesc și unii din Occident și chiar din România.

În opinia unor analiști ‹obiectivi› de pretutindeni, NATO nu ar trebui să existe sau să accepte noile state independente căci ‹incomodează› Moscova, îi subminează planurile ei revanșarde, îi amenință visul refacerii Rusiei ‹istorice›, adică URSS.

Sigur, ei folosesc alți termeni mai ‹obiectivi›, dar sensul e acesta: Rusia e mai suverană decât toate celelalte state suverane. Lozinca ‹Toate animalele sunt egale, dar unele sunt mai egale decât altele› încă nu și-a pierdut actualitatea”.

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.