Tuesday, May 14, 2024
Actualitate Internă

Unica soluție este distrugerea totală a Rusiei, întrucât Rusia NU va putea fi nicicând reformată. Zeci de mii de ruși l-au omagiat pe criminalul în masă Stalin, în timp ce Putin săvârșește genocid în Ucraina

Unica soluție este distrugerea totală a Rusiei, întrucât Rusia NU va putea fi nicicând reformată. Zeci de mii de ruși l-au omagiat pe criminalul în masă Stalin, în timp ce Putin săvârșește genocid în Ucraina

Semnatar al Declarației de Independență a R.Moldova față de imperiul rus, Valentin Dolganiuc atrage atenția, pe Facebook, cu privire la faptul că Rusia nu va putea fi nicicând reformată, unica soluție fiind distrugerea ei totală, pentru a scăpa lumea de barbaria criminală rusă. 

Podul.md vă prezintă comentariile lui Valentin Dolganiuc: 

”Zilele acestea, în Rusia s-a produs un eveniment care nu trebuie să ne lase indiferenți. De ce? Pentru că este unul emblematic. Zeci de mii de cetățeni ai Rusiei l-au omagiat pe Stalin, criminalul numărul 1 al secolului XX, cel care a omorât zeci de milioane de oameni nevinovați fără a fi condamnat vreodată pentru aceste crime. 

Ce semnifică acest eveniment? Semnifică crima rusească, crima imperiului rusesc. Prin faptul că zeci de mii de cetățeni ai Rusiei au făcut asta ei au demonstrat încă o dată că fiecare cetățean al Rusiei nu este nimic altceva decât un mic Stalin, că fiecare cetățean al Rusiei nu este nimic altceva decât un mic Putin, că fiecare cetățean al Rusiei este un mic criminal dornic de sânge nevinovat, care se alimentează cu durerea altor popoare. 

Poate oare fi schimbată națiunea rusească? Niciodată! Sentimentul criminal imperialist a dăinuit și va fi prezent în continuare în acest imperiu al răului, pentru că mentalul colectiv al rușilor este unul imperial. E motivul pentru care Rusia imperială nu poate fi reformată. Rusia imperială trebuie doar să dispară, exact ca în vechiul dicton: ”Cartagina trebuie distrusă”. Și acest lucru trebuie să-l înțeleagă marile puteri ale lume, care trebuie să fortifice militar Ucraina pentru ca acest imperiu criminal rus să dispară pentru totdeauna. 

În caz contrar, pericolul rusesc va persista”. 

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.