Actualitate Internă

Din ce în ce mai disperat! Infractorul Dodon anunță public că abia așteaptă ca Rusia să invadeze R.Moldova: ”Ai noștri sunt deja aproape!” Kuliokarul crede că Rusia îl va instala președinte cu tancurile

Din ce în ce mai disperat! Infractorul Dodon anunță public că abia așteaptă ca Rusia să invadeze R.Moldova: ”Ai noștri sunt deja aproape!” Kuliokarul crede că Rusia îl va instala președinte cu tancurile

Din ce în ce mai rupt de realitate și înfricoșat de spectrul pușcăriei, infractorul Igor Dodon a anunțat public, la un miting organizat în așa-zisa Găgăuzia, că abia așteaptă ca trupele rusești să invadeze R.Moldova: ”Ai noștri (se referă la ruși – n. red.) sunt deja aproape!”. Adică, Dodon este atât de disperat încât speră că armata Rusiei va invada R.Moldova și-l va pune pe el președinte, cu tancurile.  

Dodon solicită o invazie rusească a teritoriilor românești dintre Prut și Nistru, în condițiile în care o așa-zisă ”denazificare” a R.Moldova nu poate însemna altceva decât măcelărirea populației de etnie română, așa cum – o vedem cu toții – așa-zisa ”denazificare” a Ucrainei înseamnă uciderea în masă a civililor. 

Consultantul politic Cristian  Hrițuc comentează, pe Facebook, cea mai recentă demență a infractorului rusofil: 

”Dodon la un miting în Găgăuzia: ‹Eu sunt convins că noi trebuie să prietenim cu Rusia. Nu împotriva Europei, dar fără Rusia nu vom supraviețui. (...) Vă rog să nu dați mâinile în jos. Ai noștri sunt deja aproape›.

Ai noștri sunt deja aproape... probabil Dodon așteaptă să vină Armata Roșie să îl instaleze președinte. Dar, rușii nu au pe unde să vină, că nu pot trece de Ucraina. Nu pot să își aducă trupe în Moldova cât timp rezistă Ucraina. Transnistrenii nu au chef de război. Războiul hibrid, încercările de puci combinate cu tulburări în stradă, a eșuat.

Din ce în ce mai decuplat de realitate, din ce în ce mai disperat. Din omul numărul unu al Moscovei a ajuns un lup singuratic încolțit de dosare penale. Numărul unu la Moscova e Shor. Asta nu înțelege Dodon, deși ar trebui să citească încă o dată reacția pe care a avut-o Federația Rusă când a fost luat pe sus de procurori. Palidă, de formă și cam atât”.

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.