Actualitate Internă

Un nou act de trădare: o delegație a PSRM s-a dus la Moscova și s-a gudurat pe lângă argații criminalului Putin din partidul Rusia Unită! Asta e ”neutralitatea” dorită de Dodon, Voronin, Șor și de celelalte cozi de topor ale Kremlinului

Un nou act de trădare: o delegație a PSRM s-a dus la Moscova și s-a gudurat pe lângă argații criminalului Putin din partidul Rusia Unită! Asta e ”neutralitatea” dorită de Dodon, Voronin, Șor și de celelalte cozi de topor ale Kremlinului

În timp ce infractorul rusofil Igor Dodon are gura plină de așa-zisa ”neutralitate” a R.Moldova, iată că o delegație a PSRM s-a pretat să se ducă din nou la Moscova, unde s-a căciulit pe lângă o serie de politruci din partidul lui Putin. Consultantul politic Cristian Hrițuc comentează, pe Facebook, acest episod rușinos:

”O delegație a PSRM a fost într-o vizită la Moscova și s-a întâlnit cu câțiva oameni din partidul lui Putin, Rusia Unită.

Probabil disperați că Moscova mizează în primul rând pe SHOR și geloși că nu mai beneficiază de atenție, deși sunt primul partid pro rus din Moldova ca număr de parlamentari, dar și ca procente, au zis să meargă la discuții. 

Ce au uitat tovarășii de la PSRM e ca Moscova nu mai e interesată de politica din Moldova în acest moment. Prioritatea zero e războiul hibrid. Adică, fă orice, aruncă cu pietre, ia instituții cu asalt, dar dă jos puterea actuală. E criză de timp la Moscova, au nevoie de o victorie de moral în fostul spatiu ex sovietic.

Pentru Kremlin e mai important razboiul hibrid și mai puțin jocul politic, imaginea și credibilitatea partidului. Ei vor repede acum, cu orice preț. Chiar dacă prețul înseamnă și decredibilizarea actorului politic”.

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.