Actualitate Internă

Rareș Bogdan: "62 de primari din Republica Moldova se alătură Partidului Național Liberal!"

Rareș Bogdan: "62 de primari din Republica Moldova se alătură Partidului Național Liberal!"

Prim-vicepreședinte PNL Rareș Bogdan a anunțat luni, 10 aprilie, că 62 de primari din Republica Moldova s-au alăturat Partidului Național Liberal. 

"Organizația PNL Diaspora filiala din Republica Moldova și-a lărgit rândurile în acest weekend cu 77 de aleși locali, dintre care 62 de primari", a precizat acesta pe Facebook. 

"În urma întâlnirilor președintelui PNL Republica Moldova, Adrian Dupu, și a vicepreședinților Anatolie Dimitriu și Alexandru Barbăroșie cu aleși locali din raioanele Ialoveni, Edineț, Leova, Anenii Noi, Cimișlia, Rezina, Criuleni, Căușeni, Sîngerei, Drochia, Dondușeni, Ocnița, Briceni, Rîșcani și Ștefan Vodă, aceștia au înțeles că PNL este partidul din România în care se regăsesc atât ca doctrină, cât și ca perspectivă, și răspunde cel mai bine nevoilor românilor, indiferent unde s-ar afla. Doar într-o echipă puternică putem reuși să schimbăm în bine viața cetățenilor! Vom întări PNL în Republica Moldova și Organizația PNL Diaspora, vom atrage alături de noi cetățenii care doresc binele celor două țări surori", a mai scris Rareș Bogdan. 

Președintele PNL Diaspora Republica Moldova, Adrian Dupu, a continuat seriile de întâlniri cu primarii din Republica Moldova și s-au întâlnit la Edineț, Chișinău și Leova cu aleși locali din 15 raioane.  

Edilii au fost interesați despre cum pot învăța din experiența primarilor liberali din România în atragerea de investiții și fonduri europene, dorind să colaboreze cu aceștia pentru ca împreună să dezvolte comunitățile lor. 

 

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.