Actualitate Internă

Ultimul SONDAJ realizat în R.Moldova prefigurează DISPARIȚIA politică a rusofilului Igor Dodon. Consultantul politic Cristian Hrițuc explică motivele

Ultimul SONDAJ realizat în R.Moldova prefigurează DISPARIȚIA politică a rusofilului Igor Dodon. Consultantul politic Cristian Hrițuc explică motivele

În R.Moldova, Rusia joacă de câteva luni bune pe mâna infractorului fugar și condamnat Ilan Șor, motiv pentru care partidul ȘOR a ajuns să sufle în ceafă PSRM, potrivit celui mai recent sondaj IData. De asemenea, au tot fost plecări de deputați PSRM-iști către ȘOR. 

În aceste condiții, consultantul politic Cristian Hrițuc avertizează că e posibil ca Igor Dodon să nu mai reziste mult în fruntea PSRM, fiind previzibilă și o revoltă a lupilor tineri:  

”Sondaj IData din R Moldova.

Diferența între PSRM și Shor din ce în ce mai mică.

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor 17.6% (25.9% din deciși), iar Partidul Politic Șor 15.5% (22.8% din deciși).

Până la urmă, eșecul din Găgăuzia i se datorează în mare parte lui Dodon. Acesta nu mai este un vector pentru partidul său, iar faptul că PSRM scade în sondaje confirmă acest lucru.

 Pleacă deputați din PSRM spre Shor, Moscova pariază mai mult pe Shor. În acest context, întrebarea este cât mai rezistă Dodon în fruntea partidului și dacă lupii tineri vor începe revolta?”

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.