Actualitate Internă

FOTO: agentul FSB-ist Iurie Roșca se laudă că își servește micul dejun cu pistoalele pe masă. Nu înțelegem letargia autorităților din R.Moldova față de acest lumpen. Roșca trebuie să fie judecat la Kiev pentru incitare la genocid

FOTO: agentul FSB-ist Iurie Roșca se laudă că își servește micul dejun cu pistoalele pe masă. Nu înțelegem letargia autorităților din R.Moldova față de acest lumpen. Roșca trebuie să fie judecat la Kiev pentru incitare la genocid

Agent FSB-ist interzis pe teritoriul României, instigator la genocid rusesc și coordonator al oficinei Sputnik.md (actualmente interzisă în spațiul informațional al R.Moldova), căzătura Iurie Roșca se laudă, pe Facebook, că își servește micul dejun cu pistoalele pe masă.  

El a postat și o poză explicită în acest sens (foto jos).

Amintim că Iurie Roșca incită la genocid în Ucraina încă de la debutul invaziei rusești, împroșcând cele mai împuțite minciuni kremlinopate. În mod normal, el ar trebui judecat la Kiev, alături de criminalii de război de la Moscova și alături de ceilalți propagandiști ai morții. 

Mai mult, e de notorietate că agentul FSB-ist Iurie Roșca incită la violențe și destabilizări în R.Moldova. Tot de un an, această rapandulă insistă că NATO va purta lumea spre un război mondial și îi îndeamnă pe moldoveni să se înarmeze și să se retragă ”în natură”, ”pentru a nu fi uciși de Oculta Mondială”.

Nu înțelegem letargia autorităților din R.Moldova în ceea ce-l privește pe numitul Iurie Roșca, FSB-ist dincolo de orice tăgadă. Oare de ce e lăsat să-și facă de cap? 

De neînțeles este și clemența Facebook față de pagina lui Roșca (”Planul Roșca”), unde acest ipochimen revarsă îndemnuri la genocid și minciuni în serie. 

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.