Actualitate Internă

FOTO. Cel mai abject bufon al Moscovei din politica moldovenească, analfabetul Mihail Ahremțev, cel care acum 2 ani a dat foc hărții României Întregite, se află în Rusia, la Iaroslavl, de unde poartă un război hibrid agresiv împotriva R.Moldova

FOTO. Cel mai abject bufon al Moscovei din politica moldovenească, analfabetul Mihail Ahremțev, cel care acum 2 ani a dat foc hărții României Întregite, se află în Rusia, la Iaroslavl, de unde poartă un război hibrid agresiv împotriva R.Moldova

Mihail Ahremțev, cel mai abject bufon al Moscovei pe care l-a văzut vreodată politica moldovenească, îi întrece în prostie, minciună și răutate pe toții așa-zișii politicieni pe care poate conta Putin atunci când destabilizează R.Moldova. 

Cel mai caraghios propagandist al lui Putin, care acum 2 ani a dat foc hărții României Întregite, se află în prezent, cum era de așteptat, chiar în ,,patria sa istorică”, la Iaroslavl, de unde duce un război hibrid agresiv și zelos împotriva Republicii Moldova. Ahremțev, care se autointitulează ,,jurnalist” și ,,activist politic și social”, la fel ca alți așa-ziși ,,reprezentanți politici ai diasporei moldovenești din Rusia” (cărora Podul.md le va aloca, în curând, o atenție specială), este un mare susținător al războiului genocidar al Rusiei în Ucraina. Ahremțev este un notoriu apologet al dictatorului Putin, criminal de război recunoscut de Tribunalul de la Haga, iar pe rețelele de socializare justifică și întotdeauna găsește câte o scuză pentru toate abominațiile săvârșite de criminalii în masă de la Kremlin.

În trecut, Ahremțev a candidat pe listele PSRM, însă la ultimele alegeri din Republica Moldova, la ordinele Moscovei, și-a asumat rolul de spoiler electoral, prin intermediul așa-zisului Partid Politic Moldovenesc „Ai Noștri”, a cărui înregistrare oficială la Agenția Servicii Publice (ASP), în august 2021, ni se pare cel puțin bizară, având în vedere istoricul reprobabil și scandalos al ,,politicianului”. 

Activitatea de așa-zis ,,jurnalist” și ,,activist politic&social” a lui Ahremțev se rezumă la susținerea războiului genocidar al Rusiei din Ucraina, defăimarea cetățenilor R.Moldova, porcăirea României și a Vestului în general, apărarea separatismului de factură rusească din așa-zisa Transnistria și din Donbass, toate acestea, însoțite în cele mai nocive tradiții ale ”culturii” rusești – ne referim la înjurături care mai de care mai scârboase. Toate acestea le întâlnim pe pagina sa de Instagram, care este o veritabilă cocină.

Într-o pastare pe pagina sa de Instagram (@mihail_ahremtsev), Ahremtsev se lauda cu o cutie de cireșe aduse din Melitopol, oraș din regiunea ucraineană Zaporojie, aflat sub ocupație militară rusească. 

,,Gustoase, dulci, coapte. Melitopolitane”, a scris individul în dreptul imaginii.

Acesta a mai postat o imagine unde apare în platoul emisiunii moderate de propagandista penală Maria Butina. Din câte se pare, Ahremtsev ar fi fost cel creditat cu furnizarea celor mai actuale ,,informații sociale și politice” din R.Moldova. 

Într-o postare din 21 mai, mancurtul care în platourile de televiziune rusești își face de nimic țara în care s-a născut, a mințit că maestrul Eugen Doga ar fi ,,repetat lozinci fasciste” în cadrul Marii Adunări Naționale din aceeași zi. 

Într-o postare din 3 martie, care este însoțită de o imagine de la un eveniment național de comemorare dedicat războiului din stânga Nistrului și acțiunilor de luptă pentru apărarea integrității și independenței R.Moldova, Ahremtsev se arată deranjat de prezența steagurilor  românești și îi consideră pe cei care au apărat cu arma în mână integritatea R.Moldova, statul în care acest bufon s-a născut, împotriva acțiunilor violente ale Rusiei imperiale, ,,eroi care au împușcat și ucis oameni pașnici în Tiraspol și Bender”.

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.