Tuesday, May 14, 2024
Actualitate Internă

FOTO. Așa primar, așa trotuar! Cum risipește banii publici primarul rusofil și românofob Ivan Ceban, bătându-și joc de locuitorii Chișinăului

FOTO. Așa primar, așa trotuar! Cum risipește banii publici primarul rusofil și românofob Ivan Ceban, bătându-și joc de locuitorii Chișinăului

Imaginea care arată cum sunt risipiți banii publici achitați de contribuabilii chișinăuieni. Noul și costisitorul pavaj din strada Alexei Șciusev a ajuns un dezastru

Instalat anul trecut, noul și costisitorul pavaj din strada Alexei Șciusev a ajuns un dezastru. Starea actuală a acestui pavaj achitat din banii publici ai contribuabililor chișinăuieni arată eșecul total al primarului rusofil și românofob de la cârma Primăriei Chișinău, Ivan Ceban, și a echipei sale de manageri la fel de rusofili care nu pun niciun preț pe calitatea lucrărilor.

Pavajul aflat pe strada Alexei Șciusev, chiar în centrul istoric al Chișinăului, este o rușine imensă și o dovadă în plus că Ivan Ceban a ajuns nemeritat și întâmplător primar al municipiului Chișinău. Pavajul a rezistat doar un an de zile, ca apoi să se disloce, iar pavelele costisitoare să se deplaseze de colo-colo.

În loc să iasă din biroul său confortabil de la Primărie și să vadă cu ochii lui cum sunt executate lucrările pe străzile Chișinăului, primarul pro-rus este ocupat să-și scrie laude pe Facebook, laude care, evident, contrastează puternic cu starea de lucruri din oraș. 

Site-ul alocapitala.md prezintă cum arăta pavajul din strada Alexei Șciusev vara trecută, în iunie 2022 – detalii AICI. Podul.md vă prezintă cum arată noul pavaj în prezent. 

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.