Actualitate Internă

Nicușor Dan, primarul Bucureștiului: ”Îl susțin pe Lilian Carp, candidatul PAS la Primăria Chișinăului. E o speranță pentru toți cei care vor legături mai strânse între R.Moldova și România!”

Nicușor Dan, primarul Bucureștiului: ”Îl susțin pe Lilian Carp, candidatul PAS la Primăria Chișinăului. E o speranță pentru toți cei care vor legături mai strânse între R.Moldova și România!”

Primarul Bucureștiului – Nicușor Dan – s-a întâlnit luni cu reprezentanții unei delegații din R.Moldova condusă de Lilian Carp, parlamentar PAS și candidat al pro-europenilor pentru Primăria Chișinăului. 

”Candidatura domnului Carp la Primăria Chișinăului e o speranță pentru toți cei care vor legături mai strânse între Chișinău și București, între Republica Moldova, România și Uniunea Europeană”, a punctat Nicușor Dan, potrivit ecopolitic.ro

”Protejarea clădirilor de patrimoniu și lupta noastră pentru o dezvoltare corectă din punct de vedere urbanistic a fost principala temă de interes pentru invitați. Le-am vorbit despre Planul Urbanistic General la care lucrăm în prezent și le-am explicat vulnerabilitățile legislative de care încearcă să profite rechinii imobiliari”, a scris primarul pe Facebook.

Programele culturale derulate de instituțiile din subordinea PMB și proiectele dedicate tinerilor din București au fost de asemenea pe lista de subiecte atinse în discuțiile purtate cu delegația din R.Moldova. 

”Dincolo de subiectele de administrație, vreau să exprim, ca român, susținerea mea pentru domnul Lilian Carp. Candidatura domnului Carp la Primăria Chișinăului e o speranță pentru toți cei care vor legături mai strânse între Chișinău și București, între Republica Moldova, România și Uniunea Europeană.

Vorbim limba română și pe malurile Dâmboviței, și pe malurile Bâcului, iar asta înseamnă că trebuie să colaborăm mai bine în interesul bucureștenilor și al locuitorilor Chișinăului”, a precizat Nicușor Dan.

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.