Actualitate Internă

Candidatul lui Dodon la șefia primăriei Chișinău a plecat la Vladivostok pentru a atrage investitori ruși. Adică susținători ai genocidului organizat de Putin în Ucraina

Candidatul lui Dodon la șefia primăriei Chișinău a plecat la Vladivostok pentru a atrage investitori ruși. Adică susținători ai genocidului organizat de Putin în Ucraina

Candidatul PSRM și al lui Dodon pentru funcția de primar general al Chișinăului – l-am numit pe dubiosul Adrian Albu – a plecat la Vladivostok, în Rusia, la așa-zisul ,,Forum Economic Estic” pentru a atrage investitori ruși în municipiul Chișinău.

La Vladivostok, Adrian Albu (anonimul și nefrecventabilul candidat al socialiștilor) a dat mâna și s-a întreținut cu mai mulți oficiali și antreprenori ruși apropiați regimului Putin – deci, susținători pe față a războiului genocidar prin care criminalul Putin vrea să-i anihileze pe ucraineni.

Mai mult, însuși dictatorul Putin și-a anunțat participarea în cadrul Forumului, iar mâine va susține un discurs propagandistic de tipul celor cu care de altfel ne-am obișnuit. Conform realnoevremya.ru, începând de astăzi, Putin va asista ca și invitat la o prezentare interactivă a rezultatelor dezvoltării din Orientul Îndepărtat, prin videoconferințe cu rezidenții din RPT care sunt pregătiți să își lanseze instalațiile de producție. 

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.