Actualitate Internă

FOTO. Scandalos: primarul rusofil și românofob Ivan Ceban a blocat poarta principală a Spitalului de Urgență din Chișinău, destinată ambulanțelor, prin instalarea unei piste pentru bicicliști! Un proiect absurd și periculos. Indiferența lui Ceban față de sănătatea și viețile chișinăuienilor

FOTO. Scandalos: primarul rusofil și românofob Ivan Ceban a blocat poarta principală a Spitalului de Urgență din Chișinău, destinată ambulanțelor, prin instalarea unei piste pentru bicicliști! Un proiect absurd și periculos. Indiferența lui Ceban față de sănătatea și viețile chișinăuienilor

O nouă tâmpenie de proporții marca Ivan Ceban – primarul rusofil a fost în stare să amplaseze o pistă pentru biciclete chiar în fața uneia dintre porțile principale ale Institutului de Medicină Urgentă din Chișinău, această intrare fiind destinată exclusiv ambulanțelor care transportă cazuri grave. Facem referire la pista amplasată pe Strada 31 august 1989

Această absurditate subliniază din nou proverbiala incompetență a lui Ceban, dar și indiferența rusofilului față de sănătatea și viețile chișinăuienilor. Avem de-a face cu o nouă bătaie de joc pe bani publici. 

Deși Ivan a vrut să arate chișinăuienilor că este ”prietenos” cu mediul înconjurător, dar și cu amatorii transportului alternativ, iată că el nu a reușit altceva decât să certifice faptul că distruge orice proiect de care se apropie, ba chiar îl transformă într-o chestie periculoasă. Crearea unor facilități pentru unii, în dauna altora, nu poate însemna decât incompetență.  

Cunoscutul jurnalist basarabean Dorin Scobioală a mers la fața locului pentru a realiza câteva imagini pe care le-a postat pe rețelele de socializare, însoțite de un mesaj care spulberă noul proiect periculos și eșuat al lui Ivan Ceban. Iată ce a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook:

’’Colegi jurnaliști, care veți face reportaje despre noua tâmpenie cebaniană de pe str. 31 August, vă recomand să-i întrebați pe șoferii de ambulanțe dacă au primit noi mașini cu funcție de decolare verticală, pentru că în limitele unei singure benzi ceilalți participanți la trafic fizic nu mai au cum să le acorde prioritate când ei au girofarul și sirena pornite. P.S. Porțile spitalului de urgență, pe care ies ambulanțele, sunt pe 31 August...”.

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.