Actualitate Internă Focus

Instrumente ale Rusiei genocidare, Austria și Ungaria blochează deschiderea negocierilor privind aderarea la UE a R.Moldova și a Ucrainei

Instrumente ale Rusiei genocidare, Austria și Ungaria blochează deschiderea negocierilor privind aderarea la UE a R.Moldova și a Ucrainei

Opunându-se deschiderii negocierilor privind aderarea la UE a R.Moldova și a Ucrainei, Austria și Ungaria fac jocurile Kremlinului, punctează consultantul politic Cristian Hrițuc, pe Facebook: 

”Nehammer se alătură lui Orban și se opune și el deschiderii negocierilor privind aderarea la UE a Moldovei și a Ucrainei.

Nu aveam așteptări prea mari și am scris încă de anul trecut, după ce s-a opus intrării României în Schengen, că Austria va bloca și Moldova.

De mai demult e clar că Austria și Ungaria sunt instrumentele lui Putin, nu mai există niciun dubiu.

Pentru Rusia e vital să taie elanul pro-european al ucrainenilor, să îi demobilizeze și să crească curentul anti Zelenski. De asemenea, e vital să țină Moldova în zona gri. Să nu o lase să se dezvolte, să plece din zona de influența.

Astea sunt datele și le știe și establismentul european. Ce masuri se vor lua?

Niciuna. E perioada liderilor slabi!”.

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.