Actualitate Internă Focus

Culmea nesimțirii! Rusofilul Ivan Ceban îi numește ,,prostălani” pe chișinăuienii care se plâng că nu e capabil să deszăpezească orașul. Soluția la incompetența și bădărănia lui Ceban e un referendum pentru demiterea sa

Culmea nesimțirii! Rusofilul Ivan Ceban îi numește ,,prostălani” pe chișinăuienii care se plâng că nu e capabil să deszăpezească orașul. Soluția la incompetența și bădărănia lui Ceban e un referendum pentru demiterea sa

Cu fiecare zi a sa în funcția de primar general al Chișinăului, Ivan Ceban arată cât de incompetent și de indolent este în raport cu rezolvarea marilor probleme din oraș. Totuși, acestea nu sunt singurele ,,calități” ale rusofilului, el fiind și un bădăran de cea mai joasă speță – altfel nu ne putem explica cum de este posibil ca individul să-i numească ,,prostălani” pe cei de la care cerșea votul în urmă cu numai câteva săptămâni, mințindu-i fără pic de scrupule.  

La urma urmei, „Prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul“, iar această zicală i se potrivește perfect lui Ivan Ceban. A fost suficientă o ninsoare abundentă în Chișinău pentru ca  primarul rusofil să-și arate limitele ,,decenței și bunului simț”, numindu-i fără nicio jenă pe chișinăuieni drept ,,prostălani” pentru că, vezi Doamne, au îndrăznit să se plângă că subdiviziunile municipale nu sunt capabile să deszăpezească așa-zisa ,,capitală europeană” – detalii AICI.

Incompetentul Ivan Ceban ar trebui să înțeleagă că locuitorii Chișinăului au tot dreptul să ceară rezolvarea acestor probleme elementare pentru oricare oraș care se consideră civilizat, mai ales că pompează, prin taxele și impozitele plătite, milioane de lei la bugetul municipal. E normal ca cetățenii să aibă așteptări mari, dar NU e normal ca acest personaj consiliat de FSB să răspundă la propria sa incompetență cu insulte și jigniri împroșcate la adresa chișinăuienilor.  

În aceste condiții, pare un scenariu de groază să ni-l imaginăm pe Ivan aflându-se în fruntea celui mai mare oraș basarabean până în 2028. Unica soluție este inițierea unui referendum local pentru demiterea sa. 

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.