Actualitate Internă Focus

Spectacol grotesc, pus în scenă de gloata lui Șor după aterizarea lui Blinken la Chișinău. Un grup de găgăuzi a fost trimis să blocheze drumul. Aceștia s-au luat la îmbrânceli cu Poliția

Spectacol grotesc, pus în scenă de gloata lui Șor după aterizarea lui Blinken la Chișinău. Un grup de găgăuzi a fost trimis să blocheze drumul. Aceștia s-au luat la îmbrânceli cu Poliția

Un grup de persoane, organizate de grupul criminal Șor, au blocat intenționat bulevardul Dacia din Chișinău, în contextul aterizării pe Aeroportul Internațional Chișinău a secretarului de stat al SUA, Antony Blinken.

Diplomatul american a venit într-o vizită oficială în Republica Moldova, unde a avut întrevederi cu președinta Maia Sandu și premierul Dorin Recean.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, așa-zisii manifestanți „au venit preponderent din UTA Găgăuzia și au ignorat în mod abuziv decizia Primăriei Chișinău și cerințele Poliției de a nu bloca partea carosabilă, motiv pentru care organizatorii au fost conduși la Inspectoratul de Poliție pentru documentare”.

„Protestatarii” au devenit agresivi și s-au îmbrâncit cu polițiștii, iar o femeie s-a implicat în altercații având un copil în brațe. (vedeți video AICI și AICI)

Nu este pentru prima dată când Ilan Șor, condamnat definitiv la închisoare în dosarul „frauda bancară”, organizează acțiuni de sabotare în timpul vizitei unor oficiali occidentali de rang înalt.

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.