Actualitate Internă Focus

La comanda FSB-GRU, slugoiul rusofil Igor Dodon atacă din nou România, în cel mai mizerabil mod, cu scopul de a fabrica, în pură tradiție stalinistă, ”frica de români și de România”. Marea ipocrizie a acestui bufon

La comanda FSB-GRU, slugoiul rusofil Igor Dodon atacă din nou România, în cel mai mizerabil mod, cu scopul de a fabrica, în pură tradiție stalinistă, ”frica de români și de România”. Marea ipocrizie a acestui bufon

Infractor veșnic făcut scăpat de procurori, rusofilul Igor Dodon atacă din nou România, într-o declarație abjectă, ipocrită și mincinoasă din toate punctele de vedere. Lăsat cu buza umflată de Kremlin, care preferă să joace cu pioni de teapa lui Stoianoglo și Ceban (travestiți drept ”tehnocrați”, ”independenți” și cică ”pro-europeni”), Dodon rămâne un slugoi predilect al punctajelor românofobe ale FSB-GRU. 

Consultantul politic Cristian Hrițuc explică, pe Facebook, că miza principală a mizeriilor revărsate de Dodon este încercarea de a fabrica din nou ”frica de români și de România”. 

De asemenea, Hrițuc punctează marea ipocrizie a pro-rusului: ”Dodon mai trece din când în când și face cumpărături prin România, dar poate ar fi mai bine să meargă la Moscova dacă tot nu ii place lui politica României. Poate mai bine ar enumera în câte situații au ajutat curatorii lui de la Moscova statul moldovean. În ultimii ani, cred că o să găsească doar FSB-iști trimiși la pachet și băieți de la GRU, în rest nimic”.

Delirul

În cele ce urmează, Podul.md vă prezintă în integralitate clarificările consultantului politic: 

”Igor Dodon atacă din nou România, încercând să fabrice din nou "frica de români și de România".

Fosta marionetă a lui Putin, căzut în dizgratie, retrogradat în rolul de mână moartă publică azi o declarație pe care o redau un pic mai jos:

"Sunt alarmante acțiunile României, conducerea căreia a încetat să mai camufleze disprețul său față de statalitatea, istoria și limba moldovenească. Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, își permite să facă declarații că moldovenii și limba moldovenească nu există. În raport cu acestea, nu vedem nicio reacție din partea conducerii țării, a Ministerului Afacerilor Externe sau a politicienilor care au relații de parteneriat cu Ciolacu și partidul său".

Nu există limba moldovenească și asta a zis și Curtea Constituțională din Moldova. Dodon se face că nu știe, în plus acesta uită că inclusiv în mandatul lui, România a ajutat cu bani Moldova. Mai mult, am trimis și ajutoare în plină pandemie, iar Dodon prin Chivu a trimis ajutoarele sub pod.

Marea ipocrizie 

Dodon mai trece din când în când și face cumpărături prin România, dar poate ar fi mai bine să meargă la Moscova dacă tot nu ii place lui politica României. Poate mai bine ar enumera în câte situații au ajutat curatorii lui de la Moscova statul moldovean. În ultimii ani, cred că o să găsească doar FSB-iști trimiși la pachet și băieți de la GRU, în rest nimic”.

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.