Actualitate Internă Cap de pod

VIDEO. Valentin Dolganiuc: Atacurile josnice îndreptate împotriva unioniștilor basarabeni urmează partitura FSB-GRU, având scopul de a lovi în referendumul pro-UE / Românii, România și UNIREA, țintele predilecte ale Rusiei criminale / Agenturile Kremlinului din Basarabia noastră

VIDEO. Valentin Dolganiuc: Atacurile josnice îndreptate împotriva unioniștilor basarabeni urmează partitura FSB-GRU, având scopul de a lovi în referendumul pro-UE / Românii, România și UNIREA, țintele predilecte ale Rusiei criminale / Agenturile Kremlinului din Basarabia noastră

Președintele Partidului Reîntregirii Naționale ”ACASĂ” – l-am numit pe Valentin Dolganiuc, semnatar și votant al Declarației de Independență a R.Moldova față de imperiul rusesc – avertizează (vedeți video mai jos) că atacurile și insultele în serie împroșcate la adresa basarabenilor unioniști nu reprezintă doar o românofobie viscerală a unor spălați pe creiere (homo sovieticus), ci și o manieră perfidă prin care Rusia și agenturile ei încearcă să lovească în referendumul pro-UE.

Podul.md vă prezintă în integralitate avertismentul lui Valentin Dolganiuc:

”În urma multiplelor emisiuni, ‹articole, analize și comentarii politice› difuzate în spațiu public, Partidul Reîntregirii Naționale ‹ACASĂ› constată că bolile hidoase ale regimului de ocupație sovietică nu au dispărut din societatea moldovenească, ele fiind întreținute de rețelele vizibile și invizibile ale serviciilor rusești, de ‹cârtițele› din instituțiile statului, de mafia șor-oligarhică, de partide și mass-media, de idioți utili, de o armată de ‹experți›, formatori de opinie, bloggeri etc. 


Partidul Reîntregirii Naționale ‹ACASĂ› confirmă că există sute de documente din timpurile de tristă faimă, care demonstrează cu prisosință că în perioada ocupației ruso-sovietice, KGB-ul și satrapii comuniști de la Chișinău aveau un singur dușman mortal – basarabenii cu conștiință românească. Împotriva lor s-a dus cel mai murdar război, ei fiind etichetați ca ‹antisovietici și dușmani ai norodului›. O parte dintre ei au avut un destin tragic, au fost maltratați și aruncați în casele de nebuni sau în pușcării, altă parte – terorizați psihologic și marginalizați au fost scoși pentru totdeauna din circuitul social. 

Dispariția URSS-ului nu a însemnat și dispariția românofobiei odioase din Republica Moldova. Deși Mișcarea de Renaștere și Eliberare Națională a diminuat parțial formele agresive ale războiului împotriva a tot ce e românesc în stânga Prutului, moldovenismul stalinist, separatismul, românofobia au făcut parte din politica de stat a guvernărilor Lucinschi-Voronin-Dodon.

După ‹evadarea cu aprobare› a lui Șor-Plahotnic-Platon, unii chiar au îndrăznit să creadă că odată cu preluarea puterii de către PAS, Președinția, Parlamentul și Guvernul vor lansa un Program național de eradicare a românofobiei, care va ajuta populația să se trateze de bolile rușinoase din trecut, să afle, odată și pentru totdeauna, adevărul despre smulgerea Basarabiei din trupul României la 28 iunie 1940, să renunțe la minciunile propagandei rusești că moldovenii nu ar fi români și ar avea o altă limbă decât cea română. Ne exprimăm nedumerirea și regretul că guvernarea actuală a lăsat rezolvarea problemelor identitare pentru ‹vremuri mai bune›, refuzând să conștientizeze că nu poți duce în familia europeană falsurile staliniste și nu ai niciun drept să dezonorezi circa trei milioane de români, indiferent de nivelul lor de educație istorică și cultură politică.

Partidul Reîntregirii Naționale ‹ACASĂ› cunoaște că în timpul campaniilor electorale sunt activate rețelele vechi și noi specializate pe învrăjbirea moldovenilor, pe dezbinarea alegătorilor în mai multe tabere, în cultivarea urii între moldo-stataliști și unioniști, conform principiului comunist ‹cine nu e cu noi, e împotriva noastră›. Sub masca integrării europene, experții urii și ai vrajbei între români, unii dintre ei trecuți prin școala KGB-FSB, alții cu filme de elogiere a ‹eliberatorilor›, câțiva trimiși de Moscova să facă ‹doctorantură› la București prin anii '70-80, alții să supravegheze diaspora – toți cu contribuții reale la subminarea, fragmentarea și lichidarea Mișcării de Renaștere și Eliberare Națională – își continuă în actuala campanie electorală opera de vrăjmășie, dezbinare și confruntare între românii din diferite formațiuni politice. 

Partidul Reîntregirii Naționale ‹ACASĂ› declară: cei care ațâță ura între frați și flutură securea războiului împotriva unioniștilor nu sunt ‹idioți utili›. Ei știu ce fac, se află ‹la lucru› și au în spatele lor multe fapte murdare, mârșave. Misiunea lor rămâne aceeași – să nu permită unificarea forțelor politice euro-unioniste, să distrugă orice forme de unire între diferite partide cu obiective apropiate, să-i compromită, să-i eticheteze pe toți cei care refuză indicațiile lor. 

Partidul Reîntregirii Naționale ‹ACASĂ› afirmă cu tărie că nu unioniștii pun în pericol rezultatele Referendumului, ci profitorii, incompetenții și trântorii din instituțiile statului, care nu știu să comunice omenește, fiindcă disprețuiesc lumea de rând; 

NU unioniștii o sabotează pe Maia Sandu în alegeri, ci puzderia de lingușitori și adulatori de serviciu, care mimează mobilizarea electoratului, se întrec în laude grețoase la adresa șefului statului și fac aranjamente de viitor pentru funcțiile lor; 

NU unioniștii se împotrivesc aderării la UE și NATO, prin Unirea cu România, ci mafia, oligarhii și bandiții împreună cu mulțimea de mercenari din mass-media, care profanează prin demagogie, vorbărie goală și prostie procesul de integrare europeană; 

Nu unioniștii ascund adevărul istoric și nu ei bruiază mesajul românesc, ci cârtițele serviciilor rusești din instituțiile statului și ‹acel roșca colectiv› din interiorul mass-media finanțată de Adrian Dupu, șeful DRRM din Guvernul României, pentru care Republica Moldova nu reprezintă Estul României, ci Diaspora-PNL.

Partidul Reîntregirii Naționale ‹ACASĂ› atenționează nu numai ‹idioții utili›, de felul grafomanului Valeriu Dulgheru sau fosilele din incubatoarele lui Lucinschi de tipul lui Poiată, Druță sau Șoimaru, aflați în misiune pe viață, ci și pe șeful statului și pe demnitarii responsabili din guvern și parlament – etichetările josnice și atacurile perfide împotriva unioniștilor urmăresc în realitate nu doar eșuarea Referendumului, ci și subminarea alegerii președintelui și a cursului european. Nu avem nicio îndoială că Rusia cunoaște prea bine că dacă reușește, prin sculele și agentura lor, să-i învrăjbească, să-i neutralizeze sau să-i împingă pe unioniști în tabăra absenteiștilor, atunci rezultatele Referendumului și cele prezidențiale ar putea să mențină în continuare Republica Moldova în ‹lumea rusă›. Cunoaște acest adevăr și actuala clasă politică? Or, asta se dorește?!

Partidul Reîntregirii Naționale ‹ACASĂ› e ferm convins că basarabenii cu conștiință românească vor rezista oricăror atacuri josnice dirijate de serviciile străine și de dușmanii Unirii, dar le declarăm celor de la putere, din mass-media și din partide: solidaritatea națională, coeziunea socială, unitatea în interiorul societății nu se face după principiul bolșevic: ‹Cine nu e cu noi, e împotriva noastră!›”.

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.