Actualitate Internă

Daniel Uncu: "Nu există alternativă la aderarea Republicii Moldova la UE și NATO! În plus, aderarea Moldovei la UE reprezintă primul pas concret în direcția reunificării cu țara"

Daniel Uncu: "Nu există alternativă la aderarea Republicii Moldova la UE și NATO! În plus, aderarea Moldovei la UE reprezintă primul pas concret în direcția reunificării cu țara"

În ziua referendumului istoric privind integrarea europeană a Republicii Moldova, intelectualul conservator român Daniel Uncu scoate în relief faptul că singura soluție reală pentru acest stat constă în aderarea la Uniunea Europeană și la NATO. 

De asemenea, Daniel Uncu punctează faptul că aderarea R.Moldova la UE va constitui un pas concret în direcția reunificării cu România. 

"Nu există alternativă la aderarea Republicii Moldova la UE și NATO, alta decât reîncarcerarea ei în lagărul de concentrare putinist, ceea ce echivalează cu pauperizarea totală a țării, cu ranforsarea corupției endemice, cu perpetuarea dictatului geopolitic post-sovietic și cu validarea statului de tip mafiot.  

Ceea ce ar fi o adevărată tragedie!

Indiferent cât de criticabilă ar fi Uniunea Europeană - și, chiar este, în multe domenii, așa cum am explicat cu argument de atâtea ori -, prin comparație cu regimul dictatorial, asasin și cleptocrat de la Moscova, aceasta reprezintă efectiv o oază de libertate și democrație. Ca să înțelegem cam în ce grotă pestilențială se află Rusia, dacă mai era vreun dubiu...!

În plus, aderarea Moldovei la UE reprezintă, fără doar și poate, primul pas concret în direcția reunificării cu țara, întru sfidarea legitimă a efectelor pactului Molotov - Ribbentrop.  

Spre disperarea găștii de infractori de la Kremlin și a legiunii de pupincuriști putiniști de pe tărâmul carpato-danubiano-pontic...!", precizează Daniel Uncu într-o postare publicată pe Facebook. 

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.