Editorial

Jos hotarul de pe Prut! Unirea e unica soluție

Jos hotarul de pe Prut! Unirea e unica soluție

Din 2020 până acum o ducem ca pe un rollercoaster. Ani extrem de complicaţi şi cu foarte multe provocări. Mulţi dintre noi au pierdut pe cei mai dragi sufletului. Chiar și eu mi-am pierdut ultima bunică exact în ziua Crăciunului. Fără a intra in detalii, pentru mine a fost un an oribil, care deloc nu doresc să se repete. Nu ştim ce ne aşteaptă anul viitor, dar cred că fiecare dintre noi a învăţat câte ceva din experienţa acestor ani. 

Înainte ca o nouă filă din calendar să fie întoarsă, vă îndemn, dragi prieteni, să strângeți cât mai multe amintiri frumoase din anul din care au mai ramas doar câteva ore. Fericire, sănătate și iubire cred v-au urat și alții, eu, însă, în anul care vine vă doresc mai multă înțelepciune pentru a lua decizii chibzuite și a face alegeri corecte. Orice decizie contează, iar o alegere corectă vă va ușura viața.

Mai multă bunătate și compasiune fața de semeni, și desigur față de frații noștri mai mici.

Mai multă unitate ca națiune. Și o spun din suflet: jos hotarul de pe Prut! Doar fiind uniți putem realiza multe și suntem de neînvins, iar răzlețiți suntem slabi și neputicioși. Ucrainenii au demonstrat asta și pentru mulţi ani înainte vor servi ca model de unitate și curaj.

Fie ca spiritul Sărbătorilor de iarnă să pătrundă în casele şi sufletele voastre. Un an nou binecuvântat! La mulţi ani, dragi prieteni! 

În speranţa unui an nou bun și luminos pentru fiecare din noi, sper ca anul 2023 să aducă victoria Ucrainei.

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.