Externe

Concluzia scriitorului Cristian Bădiliță: Papa Francisc ar trebui să-i anatemizeze pe Kirill și Putin, anticriștii de la Răsărit. Atunci cînd se masacrează în numele lui Isus, anatema papală devine obligatorie

Concluzia scriitorului Cristian Bădiliță: Papa Francisc ar trebui să-i anatemizeze pe Kirill și Putin, anticriștii de la Răsărit. Atunci cînd se masacrează în numele lui Isus, anatema papală devine obligatorie

Scriitor, traducător și teolog, domnul Cristian Bădiliță punctează, pe Facebook, faptul că Papa Francisc ar trebui să-i anatemizeze pe Kirill și Putin. De asemenea, Bădiliță mărturisește că nu înțelege moliciunea Papei Francisc în această situație:

”Îl prețuiesc mult pe Papa Francisc, dar nu îi înțeleg moliciunea în raport cu anticriștii de la răsărit. Atunci cînd se masacrează în numele lui Isus anatema papală devine obligatorie”, explică scriitorul, ale cărui comentarii le prezentăm în cele ce urmează: 

”Nu există niciun Crăciun pe 7 ianuarie. Nașterea Domnului, pentru creștini, e pe 25 decembrie (calendarul copt, foarte vechi, altă poveste). Trebuie să ai vodcă în loc de sînge ca să pricepi ce sărbătoresc pravoslavnicii criminali ruși pe 7 ianuarie. Creștini nu sînt, nici complet islamiști. Sînt doar ruși, adică barbari dotați cu armă nucleară (și aceea furată). Sînt convins că Papa Benedict i-ar fi pus la punct pe kirill et comp., dacă ar mai fi rămas pe scaunul pontifical. Îl prețuiesc mult pe Papa Francisc, dar nu îi înțeleg moliciunea în raport cu anticriștii de la răsărit. Atunci cînd se masacrează în numele lui Isus anatema papală devine obligatorie”.

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.