Actualitate Internă

Acuzații grave: rusofilul Ivan Ceban și partidul său sunt finanțați de infractorul fugar Veaceslav Platon, concubinul FSB-istei Natașa Morari. Ceban, cel mai important pion politic al Rusiei din R.Moldova

Acuzații grave: rusofilul Ivan Ceban și partidul său sunt finanțați de infractorul fugar Veaceslav Platon, concubinul FSB-istei Natașa Morari. Ceban, cel mai important pion politic al Rusiei din R.Moldova

Președintele Partidului Național Moldovenesc – l-am numit pe medicul Dragoș Galbur – îl acuză pe rusofilul Ivan Ceban, pe Facebook, că primește bani pentru promovare politică de la infractorul fugar Veaceslav Platon, ibovnicul FSB-istei Natașa Morari. 

Ar trebui să ne mirăm doar dacă lucrurile nu ar sta așa, în condițiile în care, consiliat de agenți FSB, primarul Ivan Ceban este principalul pion politic al Rusiei din R.Moldova. Pericolul este ca toate forțele rusofile să se coalizeze în spatele lui Ceban în cele mai importante momente electorale.

Podul.md vă prezintă acuzațiile lui Dragoș Galbur: 

”Creația lui Plahotniuc, Partidul ProMoldova și-a schimbat denumirea în Partidul Democrat Modern (din nou PDM), semn că se coace ceva acolo. 

Chicu preia masiv primari din raioane, partidul lui Ceban, finanțat de Platon, câștigă detașat Chișinăul, fără ca alegerile să fi început măcar, socialiștii zilnic sunt prin piețele din țară, prin sate, cu adunări și tot felul de ziare și activități, Șor cu Cavcaliuc vedem cu toții ce fac, efectiv sunt peste tot, online, dar și în fiecare localitate din țară.

Ca răspuns, PAS a creat un partid satelit - CUB, și încearcă să atragă acolo primarii și funcționarii nemulțumiți de PAS, iar Renato Usatîi a dat jurământul la București și a fost trimis în misiune în Republica Moldova ca să rupă din voturi de la Șor și PSRM”.

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.