Actualitate Internă

Agentul FSB-ist Iurie Roșca, isterizat că Finlanda a devenit membră NATO. Roșca e îngrozit de faptul că R.Moldova i-ar putea urma exemplu, ceea ce ar însemna UNIREA cu România. Doar așa românii din stânga Prutului vor fi protejați de pericolul Rusiei genocidare

Agentul FSB-ist Iurie Roșca, isterizat că Finlanda a devenit membră NATO.  Roșca e îngrozit de faptul că R.Moldova i-ar putea urma exemplu, ceea ce ar însemna UNIREA cu România. Doar așa românii din stânga Prutului vor fi protejați de pericolul Rusiei genocidare

Faptul că Finlanda a devenit, oficial, cel de-al 31-lea stat membru al NATO, îl isterizează pe agentul FSB-ist Iurie Roșca, adevăratul șef al Sputnik.md, care se văicărește, pe Facebook, că ”atlantiștii” cei aroganți vor să încercuiască Rusia.

Evident, cea mai mare spaimă a lui Roșca este că și R.Moldova va renunța la așa-zisa ”neutralitate” pentru a se apropia de NATO, într-un viitor mai mult sau mai puțin apropiat. De ce e asta cea mai mare spaimă a agentului FSB-ist? Răspunsul e cât se poate de simplu: Unirea cu România este singura cale prin care R.Moldova poate accede în spațiul NATO, punându-se astfel la adăpost în fața pericolului Rusiei genocidare

După ce Finlanda a devenit membră a NATO, iată ce delirează Iurie Rușca pe Facebook: ”În acest context nu e deloc întâmplător faptul că regimul de ocupație non-militară de la Chișinău, format exclusiv din mercenari ai centrelor de comandă atlantistă, se pronunță din ce în ce mai vocal pentru abandonarea statutului de țară neutră și de aderare la NATO”.

De ce e obsedată Rusia de așa-zisa ”neutralitate” a R.Moldova? Pentru a o ține izolată și pentru a face imposibile parteneriatele externe serioase, asigurându-se astfel că ar putea să o ocupe fără probleme, dacă nu va mai putea să o manevreze prin intermediul cozilor de topor rusofile și prin agenturile FSB-GRU. 

Din nou, Iurie Roșca e deranjat de faptul că Rusia nu reușește să distrugă mai repede Ucraina pentru a învinge ”Occidentul cel rău” și ”Oculta Mondială”. Avertizăm că, în mod uzual, el incită la genocid în Ucraina. Finalmente, sperăm ca agentul FSB Iurie Roșca să fie judecat la Kiev, împreună cu ceilalți agenți și propagandiști de seamă ai Kremlinului, pentru operațiuni FSB-istice și pentru instigare la genocid în Ucraina. 

Amintim că Iurie Roșca (adevăratul șef al Sputnik.md) este interzis pe teritoriul României (detalii AICI).

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.