Actualitate Internă

VIDEO. „Unde sunteţi, de ce aţi plecat?” Marcel Pavel s-a făcut de râs la Orhei, unde a evoluat pentru fugarul pro-rus Ilan Șor, în timp ce 80.000 de moldoveni cereau integrarea europeană la Chișinău

VIDEO. „Unde sunteţi, de ce aţi plecat?” Marcel Pavel s-a făcut de râs la Orhei, unde a evoluat pentru fugarul pro-rus Ilan Șor, în timp ce 80.000 de moldoveni cereau integrarea europeană la Chișinău

În timp ce în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău 80.000 de oameni (potrivit datelor Poliției) au cerut apropierea Republicii Moldova de Uniunea Europeană, la o manifestație organizată de președinta Maia Sandu, cântărețul Marcel Pavel a evoluat la o mică contramanifestație organizată la Orhei de către oligarhul fugar Ilan Șor, cel pe care Kremlinul mizează în politica moldovenească.

Surprinzător sau nu, Marcel Pavel a intrat pe scenă și s-a pomenit cu doar câteva zeci de persoane în piața Vasile Lupu din localitate.

Chiar și așa, interpretul a îndemnat oamenii să danseze și să bată din palme.

Bine v-am găsit, bună ziua! Unde sunteţi, de ce aţi plecat? Vă mulţumim foarte mult. Probabil că s-a vorbit prea mult şi de aceea”, a spus artistul de pe scena de la Orhei.



Precizăm că Partidul Șor, condus de fugarul Ilan Șor, a organizat contramanifstații la Bălți, Orhei și Comrat, exact în ziua și la ora în care la Chișinău era programată să se desfășoare Adunarea Națională „Moldova Europeană”, organizată de președinta Maia Sandu. Manifestanții lui Șor au cerut organizarea unui referendum privind „deciderea vectorului extern” al Republicii Moldova.

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.