Actualitate Internă

Avertismentul lui Igor Grosu: Chișinăul a intrat pe mâna forțelor pro-Kremlin. Sarcina noastră este să-l întoarcem partidei proeuropene

Avertismentul lui Igor Grosu: Chișinăul a intrat pe mâna forțelor pro-Kremlin. Sarcina noastră este să-l întoarcem partidei proeuropene

Președintele Parlamentului și liderul PAS, Igor Grosu, îndeamnă locuitorii Chișinăului să susțină în alegerile locale generale, care vor avea loc în această toamnă, pe un canddiat al forțelor proeuropene, astfel încât Chișinăul să fie întors cetățenilor. Declarația a fost făcută în cadrul prezentării candidatului PAS la funcția de primar general al capitalei.

În 2019, din păcate, partida pro-Kremlin a câștigat la Chișinău. Acest lucru a avut un impact negativ asupra R.Moldova, asupra perspectivei noastre de integrare europeană. Trebuie să spunem lucrurilor așa cum sunt. Sarcina noastră în aceste alegeri este să recucerim Chișinăul și să-l întoarcem înapoi partidei proeuropene, să-l întoarcem înapoi cetățenilor”, a spus Grosu, citat de Deschide.md.

Speakerul a precizat că Chișinăul mereu a fost urba care a transmis mesajul, a lansat cele mai importante lucruri și cele mai importante procese în istoria R.Moldova.

Din păcate, în acești ani, Chișinăul a intrat pe mâna forțelor pro-Kremlin, prin exponentul acestor forțe, actualul primar al Chișinăului. Chiar dacă acesta, anturajul lui și cei din coloana a cincea care l-au susținut au încercat să se erijeze, năravul a rămas același – pro-Kremlin, pro-propagandă, în intenția lor de a ne ține pe loc și de a opri procesul nostru de integrare europeană”, a adăugat liderul PAS.

Amintim că PAS a anunțat astăzi despre înaintarea lui Lilian Carp în calitate de candidat al formațiunii pentru funcția de primar general al Chișinăului.

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.