Actualitate Internă

Diplomatul Mihai Gribincea, APEL către puterea de la Chișinău: ”Interziceți degrabă Biserica lui Vladimir! E mai periculoasă decât trupele de ocupație din așa-zisa Transnistria”

Diplomatul Mihai Gribincea, APEL către puterea de la Chișinău: ”Interziceți degrabă Biserica lui Vladimir! E mai periculoasă decât trupele de ocupație din așa-zisa Transnistria”

Istoric, autor de studii esențiale, diplomat de carieră și fost ambasador al R.Moldova la București, domnul Mihai Gribincea solicită puterii de la Chișinău să urmeze exemplul Ucrainei și să interzică de urgență așa-zisa ”biserică” a lui Vladimir din R.Moldova, construct controlat de așa-zisa ”biserică” FSB-istă rusă.  

”Sper mult ca și autoritățile de la Chișinău să urmeze exemplul Ucrainei. Biserica lui Vladimir în Moldova este mai periculoasă decât trupele de ocupație ale Rusiei din Transnistria. Dacă trupele ruse ne calcă teritoriul, popii lui Vladimir otrăvesc sufletul și conștiința românilor din Basarabia”, punctează Mihai Gribincea, pe Facebook.

Amintim că vechiul KGB-ist Vladimir a condus o slujbă (de fapt, un morbid show propagandistic) în care s-a rugat pentru sănătatea criminalului în masă Putin, cel care a lăsat R.Moldova în frig și în beznă, cu cerul survolat de rachete rusești, în timp ce ucide civili în Ucraina.  

De asemenea, la fel ca străvechiul KGB-ist Kirill, Vladimir a aplaudat în repetate rânduri invazia genocidară a Rusiei din Ucraina. Mai mult, Vladimir a fost decorat de Kirill (KGB-iștii între ei).

Lansăm un nou apel către cetățenii R.Moldova – nu mai intrați în bisericile FSB-iste ale lui Vladimir, alăturați-vă Mitropoliei Autonome a Basarabiei, care ține de Biserica Ortodoxă a României! 

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.