Externe

VIDEO și Galerie FOTO. Exact ca în Rusia! Mocirla uriașă de pe Strada Mesager 5/2 din Chișinău. Dezastruosul primar Ivan Ceban, rusofil și românofob notoriu pe care Rusia l-a travestit în așa-zis ”pro-european”

VIDEO și Galerie FOTO. Exact ca în Rusia! Mocirla uriașă de pe Strada Mesager 5/2 din Chișinău. Dezastruosul primar Ivan Ceban, rusofil și românofob notoriu pe care Rusia l-a travestit în așa-zis ”pro-european”

Pe Strada Mesager 5/2 din Chișinău s-a format o mare baltă mizerabilă chiar în fața blocurilor de locuit, fapt ce le dă bătăi de cap atât șoferilor cu mașini joase, cât și copiilor, care nu mai pot să meargă cu bicicleta, sau adulților, care sunt nevoiți să găsească căi de ocolire atunci când ies la cumpărături sau la plimbare cu câinii.

Vorbim despre cartierul Sculeni din sectorul Buiucani al Chișinăului, un sector care a fost dat uitării de decenii de cam toți primarii pe care i-a avut Chișinăul, iar astăzi e ignorat cu desăvârșire și de actualul primar Ivan Ceban, rusofil și românofob notoriu.

Podul.md a mers la fața locului pentru a realiza câteva imagini, dar și o filmare cu un autoturism pus în dificultate.  

Vedeți video: 


Sinistra mocirlă de pe Strada Mesager 5/2 din Chișinău, care amintește de periferiile Moscovei, nu este nici pe departe singurul exemplu al indiferenței și incompetenței actualei administrații municipale ipocrite. Astfel de bălți formate ca urmare a lipsei lucrărilor de asfaltare sunt peste tot în orașul Chișinău, ba chiar și în sectorul Centru, însă ne îngrozește ceea ce vedem la periferiile capitalei. 

În timp ce chișinăuienii îi achită lui Ivan Ceban zeci de taxe, iată că primarul NU alocă resurse financiare și pentru asfaltările corespunzătoare. De obicei, așa-zișii manageri ai lui Iv. Ceban, motivând lipsa banilor, apelează la măsuri paliative în privința gropilor, acoperindu-le doar temporar, fără a mai investi în repararea capitală a drumului sau a trotuarului. 

În atare condiții, chișinăuienilor nu le rămâne decât să facă haz de necaz pe rețelele de sociale. Și le mai rămâne și alternativa de a ieși la vot în număr mare, pentru a-l înlătura pe pro-rusul Ceban de la Primăria Chișinăului. 

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.