Actualitate Internă

Galerie FOTO. Chișinăul dezastruosului rusofil Ivan Ceban: cum îți cad copacii în cap dacă te plimbi pe Strada București din sectorul Centru

Galerie FOTO. Chișinăul dezastruosului rusofil Ivan Ceban: cum îți cad copacii în cap dacă te plimbi pe Strada București din sectorul Centru

În capitala celui mai delăsător primar din istorie riști să te alegi cu traumatisme grave sau, în cel mai bun caz, să rămâi cu mașina avariată. Ne referim, bineînțeles, la capitala R.Moldova, Chișinău, și la primarul său rusofil, Ivan Ceban, care se visează prezidențiabil. 

Sectorul Centru al Chișinăului, care ar trebui să fie cel mai sigur și aranjat loc din oraș, este astăzi un dezastru. Nu mai vezi de săptămâni întregi pe străzile principale din sectorul Centru (precum strada București, Bulgară sau 31 august) aproape că niciun angajat al Asociației de gospodărire a spațiilor verzi, întreprinderea municipală aflată în subordinea Primăriei, pentru a curăța spațiile publice sau pentru a tăia crăcile care pot ucide sau accidenta grav oameni, dar și proprietățile lor. 

Dar unde este primarul rusofil Ivan Ceban, cel care acum câțiva ani declara că Primăria Chișinău nu va fi sub nicio formă o ,,instituție politică”, dar care astăzi a politizat-o într-un hal fără de hal, folosind-o pe post de portavoce propagandistică împotriva concurenților săi politici? Nici noi nu știm.

Ivan Ceban, lasă politicianismul pentru ziua când NU vei mai fi primar al Chișinăului! Dar până atunci, anunță-ți subordonații de la spații verzi să-și facă treaba și să curețe spațiile verzi aferente Străzii București.

Știm prea bine că nu iubești România și Bucureștiul, deci nici Chișinăul. Nu avem mari așteptări de la tine, dar măcar ai putea preveni vreo tragedie, una rușinoasă! *

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.