Actualitate Internă

Nesimțire epocală: rusofilul și românofobul Dodon îl felicită pe criminalul Putin cu prilejul zilei de naștere din partea… basarabenilor! Preșul monstrului de la Kremlin îi insultă pe toți românii

Nesimțire epocală: rusofilul și românofobul Dodon îl felicită pe criminalul Putin cu prilejul zilei de naștere din partea… basarabenilor! Preșul monstrului de la Kremlin îi insultă pe toți românii

Fostul președinte al Republicii Moldova – l-am numit pe rusofilul și românofobul Igor Dodon, personaj care are statut de învinuit în patru dosare penale, fiind acuzat inclusiv de trădare de țară – a fost singurul lider al unui partid parlamentar din Republica Moldova care a găsit de cuviință să-l felicite pe criminalul în masă Putin cu prilejul zilei sale de naștere.

Dezgustătoarele osanale au fost postate pe Facebook. 

Că Dodon l-a felicitat pe monstrul de la Kremlin nu ar trebui să mai mire pe nimeni, având în vedere profilul acestui rebut, însă românofobul are nesimțirea epocală de a-l felicita în numele… basarabenilor, ceea ce reprezintă o ofensă de mari proporții pentru orice român conștient și de bun simț. 

Amintim că Rusia a dezmembrat România Mare, săvârșind un genocid uriaș pe ambele maluri ale Prutului, comunizând România. Românii – și în special basarabenii – știu prea bine ce înseamnă ”ruskii mir”, fiindcă au trăit asta pe pielea lor de-a lungul tuturor ocupațiilor rusești.   

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.