Actualitate Internă Cap de pod

Travestită în așa-zisă ”unionistă”, putinista Șoșoacă NU a făcut nicio vizită oficială în Basarabia de când e senatoare. În schimb, a fost la Chișinău în vara lui 2022, neoficial, pentru a se întâlni cu agentul FSB-ist Iurie Roșca

Travestită în așa-zisă ”unionistă”, putinista Șoșoacă NU a făcut nicio vizită oficială în Basarabia de când e senatoare. În schimb, a fost la Chișinău în vara lui 2022, neoficial, pentru a se întâlni cu agentul FSB-ist Iurie Roșca

De când a devenit senatoare, pretinsa ”unionistă” Diana Șoșoacă nu a efectuat nicio vizită oficială în Basarabia noastră. Ce-i drept, a efectuat una neoficială, în august 2022, când Șoșoacă s-a deplasat la Chișinău pentru a se întâlni cu agentul FSB-ist Iurie Roșca (foto jos), adevăratul coordonator al Sputnik.md, acest individ fiind interzis pe teritoriul României (detalii AICI). Poate că întâlnirile directe și indirecte ale Șoșoacăi cu Iurie Roșca, coroborate cu vizitele senatoarei la Ambasada Rusiei de la București, stau la baza proiectului legislativ FSB-ist pe care aceeași Șoșoacă l-a depus în Parlamentul României, delirând că țara noastră ar trebui să invadeze Ucraina vecină cot la cot cu trupele rusești.  

Șoșoacă minte cum respiră când insistă că ar fi ”unionistă”. E exact vechea rețetă a agentului Iurie Roșca, pe care serviciile secrete rusești îl tot clonează în stânga și în dreapta Prutului. Șoșoacă este o goarnă rusofilă vizibilă și de pe Lună.   

Mai mult, deși vegetează cu scandal, de aproape 3 ani, în Senatul României, fiind aleasă în circumscripția Iași, lucru datorat inclusiv voturilor unor basarabeni naivi din Iași, Șoșoacă nu doar că nu a fost niciodată într-o vizită oficială de lucru la Chișinău, capitala celui de-al doilea stat românesc, pentru a afla problemele basarabenilor (și nu pentru a se întâlni cu agenții FSB), dar ea nici măcar nu s-a interesat de asociațiile și grupurile studențești ieșene fondate de basarabeni. 

Conform surselor bine documentate ale Podul.md, senatoarea Diana Șoșoacă nu a avut nicio întâlnire sau întrevedere cu liderii grupurilor și asociațiilor de basarabeni din Iași, așa cum ar fi avut un lider unionist autentic. 

Șoșoacă nu are vreo legătură nici cu Iașul și problemele ieșenilor, care din naivitate au parașutat-o cu zgomot în Senat. După ce și-a dat arama pe față într-un mare fel, erijându-se în vârf agresiv al propagandei putiniste (parlamentare) din România, făcând țara de râs în toată lumea, nu e de mirare că Șoșoacă îi evită pe basarabenii unioniști și pro-occidentali.  

Anul viitor în România vor avea loc alegeri parlamentare. Aceste alegeri vor fi deosebit de importante atât pentru România din dreapta Prutului, ca actor politic important al UE și al NATO în Europa de Est, cât și pentru Basarabia noastră. Basarabenii care și-au redobândit cetățenia română ar trebui să fie foarte prudenți pe ce candidați și pe ce partide vor pune ștampila pentru a nu mai repeta greșelile din 2020, votând așa-ziși ”unioniști” inventați de Kremlin. Mare grijă la Șoșoacă, SOS, George Simion și AUR!

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.