Actualitate Internă Cap de pod

AVERTISMENTUL Wall Street Journal: ”Dacă Ucraina va pierde războiul, următoarea țintă a Rusiei va fi R.Moldova. Micul stat de lângă Ucraina e următorul în meniul Kremlinului”

AVERTISMENTUL Wall Street Journal: ”Dacă Ucraina va pierde războiul, următoarea țintă a Rusiei va fi R.Moldova. Micul stat de lângă Ucraina e următorul în meniul Kremlinului”

Antreprenor de succes și om de dreapta stabilit de zeci de ani în SUA, George Mioc atrage atenția că, dacă Ucraina va pierde războiul declanșat de Rusia invadatoare, R.Moldova va fi următoarea țintă a Kremlinului. Amintim că oficialii ruși au tot vorbit public despre asta, amenințările fiind împroșcate de-a lungul ultimului an. Mioc face trimitere la un avertisment similar tras de jurnaliștii de la Wall Street Journal (detalii AICI): 

”Wall Street Journal avertizează că, dacă Ucraina pică, Moldova va fi următoarea țintă a Kremlinului: ‹În cazul în care Kremlinul va reuși să treacă cu tăvălugul peste Ucraina, ulterior se va regrupa și va urmări să ațâțe instabilitatea și în alte părți ale fostei URSS. Varianta mai bună e să-i ajutăm pe ucraineni să-l oprească pe Putin la ei în țară›.

Știu că majoritatea românilor știu asta, am scris-o pentru cei care mai cred în mirajul AUR și al doamnei Șoșoacă. Sunt capetele de pod ale Moscovei în România, ‹patrioți› cu voie de la Kremlin. Se dau ‹unioniști›, dar, de fapt, vor ca cizma rusească să fie iar pe gâtul basarabenilor. 

Ascensiunea extremiștilor dirijați de Moscova poate fi oprită, dar tabăra pro-democratică trebuie să se trezească, până nu este prea târziu!”.

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.