Focus

Cântărețul rus și putinist Irakli, susținător al războiului genocidar purtat de Rusia în Ucraina, se isterizează caraghios după ce autoritățile R.Moldova nu i-au permis intrarea în țară. De un tupeu fără margini, ipochimenul amenință că va ataca decizia în instanță

Cântărețul rus și putinist Irakli, susținător al războiului genocidar purtat de Rusia în Ucraina, se isterizează caraghios după ce autoritățile R.Moldova nu i-au permis intrarea în țară. De un tupeu fără margini, ipochimenul amenință că va ataca decizia în instanță

Cântărețul putinist rus Irakli Pirtskhalava a primit, ieri, refuz de a intra pe teritoriul R.Moldova, unde urma să susțină un concert. Se întâmplă pentru a doua oară! Acesta a mai fost oprit de polițiștii de frontieră la sfârșitul anului trecut – detalii AICI.  

De data aceasta, Irakli Pirtskhalava, care e un mare susținător al genocidului rusesc din Ucraina, urma să urce pe scena unui club de noapte din Chișinău. Indignat pe decizia autorităților R.Moldova de a nu-l lăsa să se dea în stambă pe la petrecerile basarabene, și unde inevitabil ar fi făcut propagandă putinistă, elogiindu-l pe idolul său, criminalul de război Putin, acesta a publicat un mesaj video pe rețelele sociale, în care spune că va merge în judecată să-și apere dreptul de a se vedea cu așa-zișii săi ,,fani” – detalii AICI. 

„Iarăși nu am fost lăsat să intru în țară de Poliția de Frontieră. Cred că această situație are tentă politică. Eu am stat un pic la aeroport și am urmărit un caz precum că nu i s-a permis să intre în țară unui moldovean, care a venit din Rusia după motan. Eu îmi închipui fața motanului căruia îi vor refuza intrarea sau ieșirea din țară”, a fost mesajul puțin spus aiurit al lui Irakli Pirtskhalava după refuzul de intrare în Basarabia. 

Interpretul rus a publicat mesajul pe pagina sa de Instagram, la câteva ore după ce a fost întors din drum pe Aeroportul Internațional Chișinău. El nu a spus exact motivul (motivul fiind, de fapt, poziția sa cinică și fățișă față de invazia rusească în Ucraina (detalii AICI), pentru care i s-a refuzat intrarea în R.Moldova.

„Noi planificăm să mergem în instanță, întrucât motivul este unul mizer. Eu am vorbit cu avocații, noi vom ataca în judecată. Eu cred că am dreptul să mă văd cu fanii mei din R.Moldova”, a delirat plin de țâfnă putinistul, pe care nu-l deranjează deloc faptul ca țara sa genocidează de 2 ani ucrainenii. 

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.