Podul Minciunilor

Propaganda rusă atinge o nouă culme a mizeriei. Agent FSB și coordonator al Sputnik.md, Iurie Roșca minte că SUA ar fi cauzat cutremurele din Turcia cu ”arma geologică”

Propaganda rusă atinge o nouă culme a mizeriei. Agent FSB și coordonator al Sputnik.md, Iurie Roșca minte că SUA ar fi cauzat cutremurele din Turcia cu ”arma geologică”

Propaganda Rusiei genocidare atinge o nouă culme a demenței, a josniciei și a minciunii patologice. Agent FSB-ist și coordonator al Sputnik.md, Iurie Roșca delirează, într-un clip video împroșcat pe Facebook, că tragicul seism din Turcia ar fi fost cauzat, țineți-vă bine, de SUA, care ar fi folosit, țineți-vă iar bine, ”arma geologică”.

Cică americanii cei răi s-ar fi răzbunat cu niște cutremure pe turci fiindcă Erdogan nu e de acord cu corectitudinea politică a ”Ocultei Mondiale”, ce l-ar fi transformat într-un ”satelit al NATO”. 

Vă dați seama cât de mizerabil este acest Iurie Roșca, dacă e în stare să insulte morțile a mii de oameni și tragedia unui popor întreg, la comanda șefilor săi din FSB-GRU, cu scopul de a mai infesta mințile unor rătăciți? 

De la începutul anilor ‘90 și până la încheierea celui de-al doilea mandat de președinte al românofobului Voronin (2009), agentul FSB-ist Iurie Roșca a compromis și a distrus programatic unionismul basarabean, aducând prejudicii uriașe României. După aceea și-a dat total rusismele pe față, de ani de zile fiind adevăratul șef al Sputnik.md. Agentura lui e activă atât în zona propagandei rusești fățișe cât și la televiziunile și site-urile ce pozează în ”pro-europene” și ”pro-românești”, deși fac jocurile Kremlinului. 

Amintim că Iurie Roșca este interzis pe teritoriul României pe o perioadă nedeterminată. 

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.