Actualitate Internă Focus

VIDEO Nu a realizat nici măcar 20% din promisiunile făcute! Minciunile primarului rusofil Ivan Ceban, demascate fără drept de apel într-o analiză a activității sale

VIDEO Nu a realizat nici măcar 20% din promisiunile făcute! Minciunile primarului rusofil Ivan Ceban, demascate fără drept de apel într-o analiză a activității sale

Doar 13% dintre promisiunile electorale ale primarului rusofil al municipiului Chișinău, Ivan Ceban, au fost respectate. Aceasta este concluzia unei analize a comunității WatchDog.MD, care a verificat câte dintre punctele programului electoral din 2019 ale lui Ivan Ceban au fost realizate.

„Constatăm că doar 13% dintre acestea sunt îndeplinite. 59% nu sunt realizate deloc. Restul sunt doar parțial realizate, sau nu sunt date publice pentru a putea verifica”, se constată în analiza WatchDog.MD.

Vezi și: VIDEO. Cum și-a bătut joc rusofilul și românofobul Ivan Ceban de banii și ajutoarele pe care România le-a trimis R.Moldova în timpul pandemiei Covid, când basarabenii mureau pe capete. Așa ceva nu se uită și nu se iartă! Acum minte că ar fi „pro-european”, deși e marioneta Moscovei

Constatările sunt explicate într-un clip video realizat de autorii analizei:



Autorii analizei au publicat mai multe grafice care arată nivelul (ne)respectării promisiunilor electorale ale lui Ceban:

 

Amintim că Ivan Ceban candidează din nou, la alegerile locale din 5 noiembrie, pentru funcția de primar general al Chișinăului. 

Citește și: EXCLUSIV Dezvăluiri: sumele astronomice pe care le-a cheltuit Ivan Ceban, în numai câteva ore, pentru organizarea de bâlciuri electorale la Milano și Barcelona sub pretextul așa-ziselor „Zile ale Chișinăului”. Cum irosește primarul rusofil banii publici, în timp ce Chișinăul e un dezastru de mari proporții

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.