Actualitate Internă Cap de pod

VIDEO. Lux cu piscină panoramică și cascadă. Jurnaliștii au descoperit noul „palat” din Israel în care s-a ascuns infractorul fugar Ilan Șor

VIDEO. Lux cu piscină panoramică și cascadă. Jurnaliștii au descoperit noul „palat” din Israel în care s-a ascuns infractorul fugar Ilan Șor

Pe banii furați de la cetățenii Republicii Moldova, infractorul condamnat, fugarul Ilan Șor, locuiește într-o nouă proprietate somptuoasă de pe litoralul israelian, în orașul Caesarea. Jurnaliștii de la Cu Sens au aflat că Ilan Șor s-a mutat dintr-o vilă luxoasă în alta mai spațioasă și mai opulentă. 

Vila, care a fost construită în ultimii trei ani, are o piscină panoramică în care se varsă o cascadă, iar cele trei niveluri ale proprietății se bucură de spații generoase cu finisaje și mobilier de o finețe aparte. Dormitoarele sunt spațioase cu dressinguri și camere de baie proprii. Vila are un SPA cu două saune, dar și o sală de sport, o zonă de relaxare cu cinema și masă de biliard, iar garajul este suficient de spațios pentru trei mașini. Vila nu are grădină și ocupă aproape în întregime un teren de 13 ari, iar de câteva luni servește drept noua reședință de lux a politicianului fugar, Ilan Șor, și a familiei sale. Imobilul se află la doi pași de proprietatea de peste 10 milioane de euro, unde politicianul a locuit în ultimii ani, începând cu vara lui 2019, adică imediat după ce a fugit din Republica Moldova, unde este condamnat penal pentru implicare în dosarul numit generic „Furtul miliardului”.

Cele două vile sunt situate la o distanță de doar 100 de metri una de alta, în același cartier de lux cu acces restricționat din orașul Caesarea, Israel și care se întinde de-a lungul malului Mării Mediterane. Proprietățile se aseamănă prin răsfățul pe care îl oferă. Totuși, noul ascunziș al lui Șor, pe lângă faptul că este construit de curând, este mai mare decât precedentul cu aproape 500 de metri pătrați.



Citește continuarea materialului pe cusens.md.

Vezi și: Un editorialist Bloomberg propune extrădarea fugarului Șor în R.Moldova: „De ce îl ajută Israel pe acest aliat al lui Putin să evite legea?”. Motivul pentru care o astfel de măsură este relevantă în contextul luptei contra Hamas

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.